Osobní profil

Profilová fotografie - není k dispozici

Natalia L.

  • Datum posledního přihlášení: 21. 08. 2019
  • Datum registrace: 29. 08. 2016
  • Tomáš B.
    21.08.2019

    Upevneni kohoutku, vymena silikonu

    instalatérské práce
    Vse probehlo perfektne - komunikace a domluva detailu pred prijezdem pana Tomase byla bezvadna. Vsechno, co jsem potrebovala, se mu podarilo udelat a opravit. Pracuje rychle a zaroven precizne a detailne. Vse skvele vysvetli a nic neni problem. Muzu jen doporucit, pokud potrebujete vsestranneho a sikovneho kutila. Mockrat dekuji!
  • Lukáš J.
    09.01.2019

    Zatekajici sprcha

    instalatérské práce
    Komunikace s panem Lukasem byla rychla a bezproblemova. Take se na problem se zatekajici sprchou prijel podivat hned a velmi rychle ho vyresil. Velmi vrele doporucuji!
  • Martin Š.
    21.09.2016

    vymalovani bytu

    malířské práce
    Pan Martin byl perfektni uplne ve vsem. Byla s nim vyborna komunikace a snadna domluva - vse jsme domlouvali pres telefon a pres skype, kdyz jsem ja byla jeste v zahranici. Pan Martin byl velice samostatny - naplanoval si obhlidku bytu, a pote sam navrhl, ze by zacal o den driv v nedeli, abychom vse stihli rychle podle meho prani. Byt vymaloval perfektne, plus mi pomohl s jeste nekolika dalsimi opravami bez jakychkoliv problemu. Nakonec byt dokonale uklidil a vycistil (spolu se svou pritelkyni). Pokud budu v budoucnu potrebovat s necim v byte pomoci, tak urcite pana Martina opet oslovim. Jednoduse receno - pan Martin je zarukou kvalitne odvedene prace a profesionalniho jednani. Mohu jen a jen doporucit!