Osobní profil

Více informací o Vás:

Zkuste to po našem :-)
Když příjdete z práce domů, postel je čistě převlečená a ustlaná, všechno je čisté a voňavé. Klienti si na vysokou úroveň poskytovaných služeb velmi rychle zvykli.

V podstatě už na základní škole jsem měl trochu problém s tím, že musí vše lícovat :-) V každém zaměstnání jsem vynikal hlavně díky tomu, že jsem perfekcionalista. Uklízet domácnosti, kanceláře a žehlit jsem začal brigádně již v roce 2012, ale stále jsem narážel na velkou poptávku a na nespokojenost lidí s mou konkurencí a to zejména s důchodci a občany z východu. Rozhodl jsem se v lednu 2018, že úklid bude mou hlavní činností a založil živnost. Díky dobrému jménu, referencím a mé píli jsem za pouhé dva měsíce vytvořil síť téměř 40 klientů, ale má kapacita byla rychle vyčerpána :-) Jelikož se chci posunout dále a nechci nové klienty odmítat začal jsem s přijímacím řízením a školením zaměstnanců s důrazem na vysokou úroveň poskytovaných služeb. Hlavním požadavkem pro spolupráci je poctivost, smysl pro detail a trestní bezúhonnost.
V současné době zakázky objednané přes Super Souseda uskutečňují pouze já, Lukáš Divíšek
Hodnotili 4 uživatelé
běžný úklid bytu a domu sezónní úklid bytu a domu úklid WC a koupelny úklid po rekonstrukci mytí oken praní a žehlení úklid kuchyně jiné domácí práce
Zatím žádné hodnocení
asistence v domácnosti pomoc s opatrovnictvím nákupy a společnost

Lokality:

Praha
Praha
Praha 1 Praha 2 Praha 3 Praha 5 Praha 6 Praha 13 Praha 16 Praha 17
Praha Západ
Filtrovat podle druhu zakázky:
  • Libuše R.
    24.04.2018

    Úklid domácnosti 75m2 - jednorázově

    běžný úklid bytu a domu
  • Michaela F.
    10.12.2017

    Ihned hotovo - Generální úklid bytu/domu vč. oken 100m2 a více

    sezónní úklid bytu a domu
    potřebovala jsem rychlou pomoc, proto jsem si koupila od Lukáše D. nabídku IHNED Hotovo. Telefon nebral, na komunikaci na webu Supersoused sliboval, že ano, že zaplacenou práci udělá, ale neplnil. Zavolala jsem mu tedy z neznámého čísla, telefon vzal, ale když zjistil, že jde o zakázku ze Supersoused, řekl, že toho má moc, a že nebere telefon, protože přece taky si může dovolit mít pár dní volna a ne pořád pracovat. Nakonec byl do telefonu hrubý. web Supersoused mi vrátil peníze a já mohla začít vše znova. Lukáše D. nedoporučuji, je nespolehlivý, hrubý, práci slibuje, ale nevykoná.
  • Václav M.
    16.10.2017

    Vyklizení, balení do krabic (látky, kostýmy, rekvizity)

    balení při stěhování
    S Lukášem se výborně jedná i spolupracuje. Práci odvedl precizně, rychle a s proaktivním přístupem. Rádi s ním budeme v budoucnu spolupracovat znovu.
  • Miluše D.
    10.10.2017

    Ůklid

    sezónní úklid bytu a domu
    Perfektně uklizeno. Doporučuji
  • Šárka V.
    24.09.2017

    Velký úklid 100m2 - jednorázově

    sezónní úklid bytu a domu
    Lukáš je pečlivý, důsledný, máme krásně uklizeno! Vřele doporučuji
Zatím pro mě nikdo nic neudělal.