Osobní profil

Profilová fotografie - není k dispozici

Eliška R.

  • Datum posledního přihlášení: 13. 01. 2020
  • Datum registrace: 20. 11. 2019
  • Pavel M.
    03.01.2020

    Montáž klik a dveřních zámků u 8 interiérových dveří

    zámečnické práce
    Naprosto perfektní domluva i odvedená práce. Pan Pavel je velice ochotný, trpělivý a šikovný, poradil si se vším i přes několik nečekaných překážet a zádrhelů. Určitě jeho služeb rádi využijeme i příště.
  • Rostislav P.
    20.12.2019

    Montáž kuchyně IKEA

    IKEA Nábytek - montáž
    Pana Rosťu i jeho bratra mohu jedině doporučit. Domluva s nimi byla naprosto skvělá, jsou spolehliví, šikovní, profesionálové a ještě k tomu milí. Poradili si úplně bez problému i s opravdu velkou kuchyní, nic pro ně nebyl problém, dokonce ani pár kiksů že strany IKEA, ani všetečné batole. Ve všem se nám snažili maximálně vyjít vstříc. Jsem velice ráda, že jsme na pana Rosťu narazili. Děkuji za skvěle odvedenou práci!
  • Jindřich K.
    17.12.2019

    Stěhování nábytku a věcí

    stěhování
    Velice děkujeme za skvěle odvedenou práci, za vstřícnost i za flexibilitu. Pana Jindřicha a jeho spolupracovníky mohu a velice ráda doporučím všemi deseti. Ve všem se nám snažili vyjít maximálně vstříc, nic pro ně nebyl problém, absolutně se vším si poradili. K tomu všemu jsou ještě navíc moc milí a měli pochopení i pro spící miminko a všude se motajícího psa. Určitě doporučuji a ještě jednou díky!