Osobní profil

Více informací o Vás:

Dobrý den, jmenuji se Honza, jsem vyučen elektrikář, mám 14 let praxe. Podílel jsem se na větších zakázkách pro významné společnosti v ČR i zahraničí, hlavně v Bavorsku. Mrzí mě, že se zde k elektroinstalačním službám hlásí i řemeslníci, co vyuční list nemají a berou práci "za každou cenu". Upřednostňuji kvalitu, takže se může případně stát, že něco potrvá déle, nebo například například když zákazník nahlásí, že instalace budou ve zdivu z cihel a nakonec se ukáže, že je to železobeton.
V případě potřeby pracuji s kolegou, který je osvědčený. Pokud přijedeme dva, cena zakázky se samozřejmě pro zákazníka nemění.
Zatím žádné hodnocení
montáž nábytku výměna / instalace vypínačů, zásuvek, světel, žárovek oprava / zapojení spotřebičů (sporák, myčka, apod.) vrtání zámečnické práce
Hodnotil 1 uživatel
elektroinstalační práce drobné stavební práce rekonstrukce a přestavby
Zatím žádné hodnocení
oprava / zapojení spotřebičů (sporák, myčka, apod.) servis kotlů, garážových vrat a klimatizace

Lokality:

Praha
Praha
Praha 1 Praha 2 Praha 3 Praha 4 Praha 5 Praha 6 Praha 7 Praha 8 Praha 9 Praha 10 Praha 11 Praha 12 Praha 13 Praha 14 Praha 15 Praha 16 Praha 17 Praha 18 Praha 19 Praha 20 Praha 21 Praha 22
Filtrovat podle druhu zakázky:
  • Martin B.
    15.01.2017

    Elektroinstalace kuchyně

    elektroinstalační práce
    Děkujeme za vyřešení elektroinstalace. Zdá se, že elektroinstalace bude v pořádku a děkujeme za rady ohledně zásuvek. Doba trvání se bohužel prodloužila a místo 3 hodin to bylo téměř 10 hodin, což je podstatně delší doba. Pán je pečlivý, sice mu sem tam něco chybí, ale za nás v pořádku.
Zatím pro mě nikdo nic neudělal.