Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Přestavby, rekonstrukce, úpravy domácnosti / tapetování

Tapetování a výmalba stropu v paneláku.

Místo: Praha 6
Termín zakázky: Ihned
Neaktivní
Petr P. Zatím žádné hodnocení
Detail zakázky:

Vytapetování panelákového pokoje vzorovou papírovou tapetou. Z poloviny jsou staré tapety již strhané. Pokud nestihnu, prosím, ještě o stržení zbytku. Jedná se celkem o nalepení 30 pruhů tapet o šíři 0,53 m, výšky 2,40 m. Tapety a hliníkové schůdky mám. Pomůcky očekávám vlastní. Avšak napřed bude nutné vybílit strop. Barvu dodám. K dispozici též válečky na barvu. Pokoj užíval kuřák a nyní potřebuji, aby byl strop pokoje vybílený a čistý za pomoci tapety, barvy a Vaší nezbytné šikovnosti a zkušeností :-) Celý byt se bude v létě 2018 rekonstruovat, tudíž se jedná o dočasné řešení.

Termín a čas realizace: Ihned

Přehled nabídek:

  • Zatím žádné hodnocení
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    4 200,00 Kč
    Detail nabídky:

    Dobry den,mam o vasi nabidku zajem.Jsem vyuceny malir pokuju.


    Dekuji Ladislav Stastny

    Datum a čas realizace: po dohodě
    Požadavky na zákazníka: Vzal bych sebou na pomoc kamarada.Jestli by v tom nebyl problem...
  • Hodnotilo 63 uživatelů
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    10 500,00 Kč
    Detail nabídky:

    Cena za vytapetování pokoje, včetně penetrace a malby stropu. V ceně není zahrnuto případné odstranění starých tapet a parkovné. Zdravím ONdra Š.

    Datum a čas realizace: po dohodě
Doplňující otázky:
  • Petr P.: Dobrý den Ondro, mnohokrát děkuji za reakci a odborný pohled. Jsem skutečně laik. Pokoj je v bytě, který se bude v následujícím roce v létě celý rekonstruovat a tudíž potřebuji, aby byl pokoj do té doby pouze čistě vytapetován a vybílen, aby v něm v případě potřeby mohl někdo přespat. Z tohoto důvodu netrvám na penetraci a dalších nezbytných kroků z pohledu odborníka neb uvažuji, že v celém bytě se bude provádět štuk. Jinak by se mělo jednat o cca 24 m2. Možná, že jsem zahrnul i okna, dveře... :-(
  • Petr P.: Ok, kdy byste mohl? Mám o vaší nabídku zájem. Potřeboval bych to v co možná nejkratším termínu. Jaký navrhujete termín, mohu vč. víkendu. Platbu provedu platební kartou ihned po akceptaci zakázky, takže kontakt na mne obdržíte v jeden den okamžitě.
Máte otázku k zakázce? Nejprve se nebo zaregistrujte.