Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Přestavby, rekonstrukce, úpravy domácnosti / truhlářské a stolařské práce

Altán s podlahou

Místo: Odolena voda
Termín zakázky: Termín je na domluvě
Neaktivní
Zora S. Hodnotil 1 uživatel
Detail zakázky:

Dobrý den, hledám někoho na výrobu a stavbu dřevěného altánu na zahradu. Jednalo by se o dřevěný altán 3,5x3,5m (máme hranatý stůl 1,4m, tak aby se tam vešel komfortně i s křeslama. Myslím, že jen 3m by bylo málo) s dřevěnou (či jinou neprůhlednou) střechou. Nejblíže mé představě je třeba tato fotka - viz níže (bez ornamentů a ozdob). Pravá a levá strana plná do 150cm výšky, potom mřížka. Zadní strana úplně volná. Přední strana stejná jako boční, ale s vchodem.

Druh dřeva a střechy nechám na vašem uvážení. Nechceme nic drahého, ale musí vydržet případný větší vítr. Bydlíme na celkem větrném místě. Součástí ceny by měla být i montáž altánku.

Poptávám altánek i s podlahou. Nejraději bych umístila dřevěnou podlahu na nějaké sokly a tedy vyhla se obrovským výkopům zeminy a betonování.

Termín realizace po domluvě, ideálně jakmile bude altánek hotový. Ale nespěcháme na to. Místo realizace: Nelahozeves u Kralup nad Vltavou.

Moc prosím o přibližnou kalkulaci. Pokud by zároveň stejný člověk dokázal i připravit pozemek na umístění (tedy asi vyrovnat podklad), budu velmi vděčná. Děkuji mockrát

P.S. jedná se o prostřední řadový dům, na zahradu je přístup pouze přes obývák.

Termín a čas realizace: Kdykoliv - Termín je na domluvě

Přehled nabídek:

Zatím nebyla vložena žádná nabídka.
Doplňující otázky:
Máte otázku k zakázce? Nejprve se nebo zaregistrujte.