Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Přestavby, rekonstrukce, úpravy domácnosti / truhlářské a stolařské práce

police - konstrukce za postelí cca 200x15 cm

Místo: Praha 13
Termín zakázky: Termín je na domluvě
Neaktivní
Bohumila F. Zatím žádné hodnocení
Detail zakázky:

Dobrý den, potřebuji udělat dřevěnou polici za lůžkem - nevím, jak konstrukčně udělat. Postel je v rohu - do "L" má za hlavou(okno) a podél zdi "bort". Od zakončení police/postele k zemi desku, která se bude dát odendat...na panty?? Je to z pohledové strany,aby nebyla otevřená díra.. Vrchní a boční desku potřebuji aspoň trochu přiblížit v barvě dle vzorku nábytku nábytku, aby se aspoň barevně přiblížilo. Mám představu, aby lícoval bort s deskou-policí, případně bylo kousek pod úrovní boční desky(bortu) u zdi.

Termín a čas realizace: Termín je na domluvě

Přehled nabídek:

Zatím nebyla vložena žádná nabídka.
Doplňující otázky:
  • Bohumila F.: Dobrý den, titěrný obrázek je vzorek nábytku - barva. Tak přibližně bych si to přála. Rozměry police jsem uvedla. Chci, aby po policí byl prostor k ukládání věcí a police byla odklopná-resp. se dala zvednout. Když si představíte postel s "čely do L" tak po délce postele chci - dříve to byl peřiňák na ukládání lůžkovin - já to nepotřebuji jako skříň, ale pouze vrchní část a boční - tu bych též potřebovala otevírat.Nechci, aby bylo od "nohou postele" vidět pod polici . Netuším, jak konstrukčně udělat. Podstatné je 2m police 15-20 cm široká, za postelí a z boku postele "dvířka". Zda to bude jako police na držácích (jako se dávají na zeď poličky ) a nebo formou kostry...netuším. Kdybych to věděla, udělám si to, ale nemám čas.Je to srozumitelné? děkuji. Cenu akceptuji.
  • Bohumila F.: Dobrý den, hodil by se mi čtvrtek 9/7. Příští týden jsem na dovolené. Doma budu nejdříve v 17h. Děkuji. Po ohlédnutí situace uvidíte. Měla jsem velmi šikovného otce a pak jsme měli kliku na ještě šikovnějšího truhláře-už není ani jeden...děkuji B.Fleyberková