Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Přestavby, rekonstrukce, úpravy domácnosti / malířské práce

barevné vymalování bytu

Místo: Praha 8
Termín zakázky: od 26.06.2021 do 07.07.2021
Neaktivní
Lenka U. Zatím žádné hodnocení
Detail zakázky:

Malování bytu barevně (bíle hotovo) všechny stěny a stropy: pokoj 17m2, předsíň 3m2 a koupelna horní část. Barvy, válečky, folie a vše potřebné mám. Zatím málo nábytku a většina věcí je v krabicích, tak vše bude jednodušší.

Termín a čas realizace: Dohodou - od 26.06.2021 do 07.07.2021

Přehled nabídek:

  • Hodnotilo 264 uživatelů
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    3 000,00 Kč
    Detail nabídky:

    Datum a čas realizace: po dohodě
  • Zatím žádné hodnocení
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    1 800,00 Kč
    Detail nabídky:

    Datum a čas realizace: po dohodě
  • Hodnotilo 7 uživatelů
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    1 800,00 Kč
    Detail nabídky:

    Datum a čas realizace: po dohodě
Doplňující otázky:
  • Lenka U.: Dobrý den, spolehlivá firma poblíž požadovala za barevnou výmalbu všech stěn i stropů garsonky jen 1200Kč a to i s drobnými opravami po vrtání, opravdu kvalitní práce. Tyč a schůdky mám také. Vrtání 51 děr do tvrdého železobetonu mi udělali za 1000Kč (2 pánové dohromady), měli kvalitní vybavení a za hodinku vše vyvrtáno, přišli dokonce hned druhý den, jednoduché jednání, profesionální dílo. Podobně jako se stěhovákem, s 2 odsud to nevyšlo a 3., kterého jsem narychlo sehnala
    (také na FB, prosba o seriózní sousedskou výpomoc), ten byl skvělý, vše mi dal přesně na místo, jak jsem chtěla, 500Kč. Plus dostali ode mne prémie, s čistou výplatou po vykonané práci. Takže se tady jděte vycpat, když domluvené zaplacené zakázky stejně rušíte i bezdůvodně, nebo ani nedonesete požadovanou vrtačku s vhodnými vrtáky a sjednanou práci ani neovládáte. Někdo si zde dovolil chtít i 8x více peněz, než je běžná cena stejné práce (jak jsem zjistila). Když to máte k zákazníkům přes hodinu cesty autem, tak žádní sousedé nejste (drahé taxíky nikomu platit nebudu). Super už vůbec ne! Po několika negativních zkušenostech tady, ani 1x jste nezvládli to, na čem jsme se domluvili. Zaplatila jsem vám předem, ale zpět jste mi odmítli celou částku vrátit. Když se to nepovedlo na poprvé, myslela jsem, že není problém na straně firmy, ale pouze toho pracovníka. Tady jste mi nesplnili dohodu 4x hned za sebou! Horší firmu neznám! Nemám ve zvyku psát negativní recenze, ale bohužel před touto nefunkční společností budu muset varovat. Můj drahocenný čas a energii, co jste mi ukradli, mi nikdo nenahradí. Možná mi někde dobře odmění za tuto zprávu, při průzkumu trhu v ČR. Tak hodně úspěchů jinde.
Máte otázku k zakázce? Nejprve se nebo zaregistrujte.