Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Opravy v domácnosti a montáž / IKEA Kuchyně - montáž

montáž malé kuchyně

Místo: Praha 5
Termín zakázky: Termín je na domluvě
Neaktivní
Pavel D. Hodnotili 3 uživatelé
Detail zakázky:

jednotlivé skříňky jsou smontované. Zbývá je pospojovat, přidělat pracovní desku, zavěsit horní skříňky a instalovat spotřebiče (není třeba zapojit). Dole jsou 4 skříňky+lednice+myčka a nahoře 3 skříňky (1 s MW).

Termín a čas realizace: od 24.09.2021 do 26.09.2021

Přehled nabídek:

  • Hodnotilo 322 uživatelů
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    7 500,00 Kč
    Detail nabídky:

    Datum a čas realizace: po dohodě
Doplňující otázky:
  • Pavel D.: nahrál jsem tam plánek. PD
  • Pavel D.: děkuji za nabídku, ale to je moc. Skříňky jsou všechny sestavené, vodu a elektriku (přípravu) budeme mít taky. jde jen o to sestavit to dohromady a hlavně přidělat pracovní desku (s výřezy) a namontovat zadní panel. Nabízíme max.7tis, pokud by to bylo koncem příštího týdne.
  • Pavel D.: ta deska vlevo je jen položena na stávající parapet pod oknem. pod dřez máte pravdu to bude těžší, ale nejlehčí asi bude jen otočit tu skříňku pod dřezem a nechat ji otevřenou od myčky. Deska na lednici není.
  • Pavel D.: ty skříňky máme složené vedle v chodbě :-), myslel jsem, že chcete současný stav toho prostoru. Je na vás jestli se vám do toho chce samozřejmě. 7tis. je ale náš strop, více dát nemůžu, nebo 7,500,- tedy, pokud můžete koncem příštího týdne. To budeme mít hotovou přípravu el. a vodu.
  • Pavel D.: Dobře jsme domluveni, potvrdím to a těším se ve čtvrtek 30.9.