Osobní profil

Více informací o Vás:

Zdravím,

zaměřuji se na pravidelné sekání menších pozemků a další zahradnické služby, ale ani větší pozemky nejsou problém. Hlavně klasickou sekačkou a křovinořezy. Zahradní techniku mám vlastní - benzínové sekačky, křovinořezy, plotostřihy, motorovku, apod. V případě větších zakázek si beru vždy k ruce brigádníka pro rychlejší provedení práce a případný řádný úklid.
Většinu svých zahrad mám na Praze 4 a okolí, proto preferuji oblast jihu Prahy. Rád si ovšem zajedu i do zbytku Prahy a rozumně do středočeského kraje. Pravidelně pracuji pro PO i FO. Na všechnu práci dávám fakturu (zasílám elektronicky). Je možno tedy uplatnit např. do nákladů na DP či někomu proúčtovat.
K dispozici mám i přívěs (nosnost 750 Kg), není tedy problém jakýkoliv biodpad (či jiný odpad) zlikvidovat do sběrného dvoru.

Toto léto jsou zahrady mojí hlavní pracovní náplní (jinak stále primárně student VŠ), proto dokážu být časově flexibilní a zpravidla zakázky dělat obratem v řádů dnů, max týdne. (Pokud se nejedná o nějaké rozsáhlejší záležitosti).
Zde na serveru zatím nemám reference, založeno nedávno. Bohužel server neumožňuje odkazovat na web, ale reference mám. Praxi se zahradami mám již cca 5 let.
Zakládám si na dobré komunikaci, férovém jednání, kvalitní práci za rozumnou cenu a hlavně spokojeném zákazníkovi. V případě jakéhokoliv dotazu mně zde prosím kontaktujte přes formulář u zakázek.
Nabízené služby ještě nejsou vybrány.
Lokality ještě nejsou vybrány.
Filtrovat podle druhu zakázky:
  • Katerina S.
    16.08.2017

    naložení a odvoz zahr.odpadu

    odvoz do sběrného dvoru
    Vše v pořádku. Opět využiji.
  • Renata K.
    10.08.2017

    vertikutace

    sekání trávy, péče o trávník
Zatím pro mě nikdo nic neudělal.