Osobní profil

Profilová fotografie Michal K.

Michal K.

  • Datum posledního přihlášení: 30. 11. 2020
  • Datum registrace: 28. 10. 2017

Více informací o Vás:

Mám za sebou 20 let praxe v práci v oboru IT, převážně na platformě MS Windows (Desktopy i Servery), dělám také grafiku v Adobe Photoshopu, validní webové stránky a jejich Optimalizaci pro vyhledávače, anebo aplikacích MS Office 365. Pokud chcete pomoc s počítačem (odvirování, vyčištění disků před prodejem, či nějakou radu jak udělat nějaký konkrétní úkol), zkuste mne kontaktovat, třeba Vám budu schopen poradit. Možnost komunikace v AJ.
certifikát: microsoft, osvědčení: vstupní vzdělání, environmentální vzdělání
Hodnotil 1 uživatel
nastavení internetu a domácí sítě instalace počítače, tiskárny, a pod. oprava počítače, tiskárny, a pod.

Lokality:

Praha
Praha
Praha 1 Praha 2 Praha 3 Praha 4 Praha 5 Praha 6 Praha 7 Praha 8 Praha 9 Praha 10 Praha 11 Praha 12 Praha 13 Praha 14 Praha 15 Praha 16 Praha 17 Praha 18 Praha 19 Praha 20 Praha 21 Praha 22
Filtrovat podle druhu zakázky:
  • Petra H.
    27.06.2019

    Internet

    nastavení internetu a domácí sítě
    Super domluva i provedení.
  • Jenda P.
    24.04.2019

    výměna Sprchového boxu v koupelně bytu

    instalatérské práce
    Pan Pospíšil mi pomohl vybrat nový sprchový box, pomohl demontovat můj původní sprchový box, a poskládat sprchový box nový. Po dokončení montáže a zasilikonování zbývajících spár, mi doporučil počkat 24 hodin na jeho zaschnutí. Sifon sprchového boxu jsem tak neměl možnost ověřit před koncem jeho práce. To, že sifon není správně zapojený a funkční jsem zjistil později. Včera odpoledne (29.5.2019) jsem mu volal, aby se zastavil vyřešit průsaky vody z boxu v mé koupelně na podlaze. Tvrdil, že má nejbližší čas až v sobotu. Proto jsem si objednal jiného instalatéra, abych kvůli nefunkčnímu sifonu nevyplavil sousedy. Instalatér přišel, a konstatoval, že sifon ani nemohl fungovat, protože byl nesprávně zapojený. Za jiného instalatéra jsem zaplatil téměř 4000 Kč. Během dne, kdy pan Pospíšil instaloval můj box, rovněž poškodil kryt prkénka od WC, když si na něj klekl a to se rozlomilo. Když jsem panu Pospíšilovi napsal zprávu s dokumentací, fakturou a žádostí o uhrazení alespoň poloviny částky za výjezd jiného instalatéra + náklady na prkénko k WC, odpověděl mi, že mám smůlu, a že to můžeme řešit třeba u soudu. Za mne tedy nedoporučuji. Solidnost a zodpovědnost evidentně nejsou jeho silnou stránkou.
  • Ivo K.
    28.05.2018

    Vyměnit žárovku u vysokého stropu

    výměna žárovek
    Pan Ivo Kopůnec přišel včas podle dojednání a objednanou opravu provedl rychle a dobře. Jsem úplně spokojená s výsledkem i s jeho přístupem k práci i objednateli. Právem mu náleží ocenění pěti hvězdičkami. Michaela Koplová
  • Ondřej Š.
    30.10.2017

    záchodová mísa napouští velmi pomalu

    instalatérské práce
    Můžu jen doporučit. V neděli jsem zakázku zadal, a trefil jsem se do Souseda, který bydlí také jako já, na Barrandově. Mohli jsme se tak domluvit na tom, že se objeví ještě v neděli, po mém příjezdu domů. Bylo potřeba dokoupit nějaké věci, ty hned v pondělí koupil, a po domluvě se večer zastavil s nimi práci dodělat. Záchod zase napouští tak, jak bych si to představoval. Děkuji.