Osobní profil

Více informací o Vás:

Jsem mladá vozíčkářka, celkem zručná, ale s omezeným citem v rukách a pouhými 30% zraku si poradím jen s něčím. Na to ostatní potřebuji vaši pomoc.
Nabízené služby ještě nejsou vybrány.
Lokality ještě nejsou vybrány.
Zatím jsem nic neudělal.
  • Michal P.
    13.10.2019

    "Uklidit" kabel do lišty

    elektroinstalační práce
    Pan Michal byl skvělý. 100% se přizpůsobil mému času jak při "obhlédnutí terénu", tak při vlastní realizaci. Navíc dokázal najít takovou cestu a 'úschovnu' pro kabel, že nikde nestraší žádné zbytečné lišty. V praxi si ověřil i velikost prostoru v oblasti balkonu, kde se dotýkají kola mého invalid. vozíku až u prahu, a vymyslel, jak kabel i zde provést, aniž bych ničila koly případnou lištu. Prostě si poradil naprosto se vším a ještě po sobě uklidil :) Mohu jej jen doporučit.
  • Marko R.
    17.12.2018

    Přivezení a přivrtání sklápěcího stolku

    vrtání
    Pan Marco byl skvělý. V noci jsem potvrdila zakázku, dopoledne jsme si zavolali a odpoledne už byl u mne - přesně na čas, perfektně vybavený veškerými potřebnými věcmi, dokonce i s pantoflemi :) Během krátké doby jsem již mohla zasednout ke stolku. Naprosto skvělý dodavatel, který rychle pracuje, uklízí po sobě (a vlastně i po mne, protože s sebou nakonec vzal ochotně i moje odpadky) a navíc výborný společník. Mohu jen doporučit.
  • Jan K.
    17.03.2018

    Prohození tří světel v bytě

    výměna / instalace vypínačů, zásuvek, světel, žárovek
    Pan Jan byl naprosto skvělý. Domluvili jsme se rychle a bez potíží, dorazil na čas, veškeré potřebné nářadí měl s sebou, cestou ke mne koupil i bužírku, kterou jsem chtěla ale sama neměla, vše odmontoval, zkrátil podle mého přání a opět nainstaloval tam, kam jsem potřebovala. Navíc mi zodpověděl i řadu dotazů k plánům do budoucna a určitě jsem se s ním neviděla naposledy. Všem jej mohu jen vřele doporučit.
  • Hana M.
    21.05.2017

    Úklid domácnosti 64m2 - jednorázově

    běžný úklid bytu a domu
    Paní Hanka byla pečlivá a rychlá. Určitě skvělá volba a mohu ji jen doporučit :) Naprostá a 100% spokojenost, děkuji, Vendulka
  • Luboš V.
    19.04.2017

    Tvorba nestandardního rámu obrazu

    truhlářské a stolařské práce
    Luboš byl skvělou trefou do černého. Dokázal pochopit a zrealizovat to, co mnoho jiných nedokázalo "pobrat". Navíc vše dělal jen za symbolickou korunu, aby i on sám přispěl dobré věci. Obrovský dík nejen za rám, ale i za ty, kterým výsledný obraz pomůže. Vendulka
  • Petr V.
    21.06.2016

    Pověšení a zapojení nového stropního světla, přitáhnutí jedné zásuvky

    výměna / instalace vypínačů, zásuvek, světel, žárovek
    Petr byl skvělou volbou. Úžasně rychlý a zároveň precizní. Dorazil přesně v domluveném čase, udělal veškerou dohodnutou práci a ještě navrch přidal i několik věcí navíc (s ohledem na můj zdravotní stav a bezradnost v realizaci i pouhých drobností, jako je přitlučení hřebíčků, ale i převrtání úchytů skříně apod.). Jeho ochota, vlídné vystupování, preciznost provedení - prostě skvělá volba a mohu jej jen doporučit.