Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Přestavby, rekonstrukce, úpravy domácnosti / drobné stavební práce

profi omitnuti cca 15m2 Ytongu

Místo: Praha 3
Termín zakázky: Termín je na domluvě
Neaktivní
Lukáš F. Zatím žádné hodnocení
Detail zakázky:

Dobry den, hledam remeslnika, ktery odborne provede omitku na nove pricce z Ytongu, jedna se odhadem o 15 metru ctverecnich. Necham si doporucit vhodny material a provedeni. Realizace 1. nebo druhy tyden v dubnu.

dekuji

Termín a čas realizace: Termín je na domluvě

Přehled nabídek:

  • Zatím žádné hodnocení
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    5 000,00 Kč
    Detail nabídky:

    dobry den omitka z itongu se vodloupne driv se musi postirkovat lepidlem a pak zacit z omitkov, provedu cistu prace za eden vikend nebo se domluvime casove cena vcetne materialu a dovozu dekuji.

    Datum a čas realizace: po dohodě
  • Hodnotilo 243 uživatelů
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    5 200,00 Kč
    Detail nabídky:

    Datum a čas realizace: po dohodě
  • Zatím žádné hodnocení
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    2 608,00 Kč
    Detail nabídky:

    Juraj.K záleží na tom zda chcete kvalitu nebo rychlost provedení omítky.Doporučuji vnitřní armovací perlinku cca 17m2 cena 408Kč dále omítku sádrovou jemnou od Den Braven nebo jiný výrobce spotřeba 0,8 kg/m2 při tl. 1 mm.  Zhruba 1kg omítky na 1,5 mm tl.pokud chcete omítku hladkou tak minimálně od 3,5mm do 5mm tl spotřeba 2,5 kg na m2 čiže 2,5kg x 15 =37,5 kg jedno balení je po 25kg zhruba 302Kč nebo 5kg.Spotřeba 2-3 balení pokud chcete tlustejší omítku do 5mm.Doporučuji z důvodu izolace a mechanické odolnosti .Materiál perlinka 408Kč+sádrová omítka 55kg- 699Kč ,práce 6-10 hod 1300Kč + Doprava a nákup materiálu 200Kč(samozřejmě pokud chcete zajistím sám abych Vám ušetřil čas) Celková cena v případě že chcete perlinku jako výstuž do omítky 2608Kč. Cena je fixní.

    Záleží jenom na Vás pro jaký materiál a pro kterého řemeslníka se rozhodnete ,s pozdravem hezkého dne Kamenistý J.

     

    Datum a čas realizace: po dohodě (Napsat prosím termín realizace.)
    Rozsah práce: 6-10 hod
Doplňující otázky:
  • Lukáš F.: Zdravim, realizace teto zakazkz se posouva o tyden az dva, termin zde uvedu. Dekuji za pochopeni.
  • Lukáš F.: Vazeni Supersousede, potreboval bych strucny popis provedeni abych mohl nabidky porovnat a rozhodnout se. Sami vidite, ze kazdy tu uvadi neco jineho a tvrdi, ze jinak to nejde, nebo ze zrovna toto je nejlepsi. Ja mam zajem o odborne provedenou omitku urcenou na Ytong za presneho dodrzeni postupu daneho vyrobcem materialu, ktera nebude praskat, padat a pod. a na niz bude dana odpovidajici zaruka. Samozrejme potrebuji vedet take cenu – at uz jen za praci a priblizny odhad ceny materialu, nebo celkovou, ale to je az na druhem miste. Dekuji vam za odpovedi.