Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Pomoc s domácími mazlíčky / hlídání domácích mazlíčků

Hlídání dvou čivav, na celý den a noc

Místo: Praha 9
Termín zakázky: od 22.07.2017 do 08.08.2017
Neaktivní
Kate H. Zatím žádné hodnocení

Termín a čas realizace: od 22.07.2017 do 08.08.2017

Přehled nabídek:

  • Hodnotil 1 uživatel
    čas realizace: 27.07.2017 - 08.08.2017

    nabízená cena:

    6 000,00 Kč
    Detail nabídky:

    Dobrý den, pejsky Vám velmi rád pohlídám. Vzal bych si je k sobě do mého bytu na Praze 9, kde jsou v okolí velké parky i otevřený cvičák. U mně by měli veškeré pohodlí, pití i stravu. Venčení alespoň 3x denně na delší procházky. Mohu je ale převzít až 27.7. v odpoledních hodinách a mít je tedy 12 dní (27.7 - 8.8) a denně bych si představoval za 500 Kč - beru v potaz čas strávený s nimi aby se necítili sami, venčení a uklízení. Celkem tedy 6000 Kč

    Datum a čas realizace: od 27.07.2017 do 08.08.2017
    Požadavky na zákazníka: Nepotřebuji od Vás nic vše mohu obstarat sám.
  • Hodnotil 1 uživatel
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    2 950,00 Kč
    Detail nabídky:

    Dobrý den, ráda bych Vám nabídla hlídání pro Vaše dvě čivavy, dovolím si přidat něco málo o mých možnostech: pro čivavy bych si mohla přijet k Vám domů - dle dohody - jsem flexibilní, možné každý den, hlídání by bylo u mně doma v rodinném domě v Lysé nad Labem, samozřejmostí je volný pohyb po zahradě, která je bezpečná a oplocená, je zde spousta prostoru na běhání. Okolí domu je klidné, takže ideální pro vycházky....Co se týká mně, mám velmi bohaté zkušenosti s pejsky, s jejich hlídáním a péčí o ně, mojí slabostí jsou právě pejsci malí - krysaříci a čivavy, na které si velmi potrpím, takže by měli opravdu veškerý komfort. Pejsci by byli naprosto minimálně sami, velmi pravděpodobně by byli stále s někým doma. Pokud byste chtěla, je možnost i je vykoupat, ostříhat drápky, samozřejmostí je vyčesávání každý den a další péče taková, jak jsou od Vás zvyklí. Co se týká dalších členů rodiny - manžel a dvě odrostlejší děti - 9 a 12 let, které jsou na pejsky zvyklé, ale jsou na táboře...Máme kočičky, hodné a klidné a starého pejska, který je sice hodný, ale už si nehraje, je to  dědeček a jenom leží. Pokud byste potřebovala hlídání IHNED je to možné, ale protože aukce není u konce, nemám jak Vám telefon na sebe předat... Ráda Vám zodpovím Vaše další případné dotazy, event. pošlu nějaké další info a fotky... Přeji krásný den! Iva 

    Datum a čas realizace: po dohodě
  • Hodnotili 2 uživatelé
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    2 800,00 Kč
    Detail nabídky:

    Dobrý den,

    nabízím Vám hlídání Vašich čivav na své chatě u Máchova jezera (vyjma 24.7-28.7. a 7.8.-11.8 to bych byla s pejskama v Praze). Nabízím celodenní láskyplnou péči v rodinném prostředí uzpůsobenou zájmu a kondici psů (procházky, výlety, hry). Pejsky miluji, studovala jsem kynologii na ČZU a mám zkušenosti s výcvikem psa loveckého plemene. Mám jediný požadavek - aby měli pejsci rádi děti (7 a 6 let).

    Děkuji a přeji pěkný den

    Veronika K.


    Datum a čas realizace: po dohodě
  • Hodnotili 2 uživatelé
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    3 000,00 Kč
    Detail nabídky:

    Dobrý den, menší změna, dovolená na kterou jsem měla jet padla :) takže bych mohla hlídat pejsky celou dobu, kterou potřebujete.  

    sama mám doma pejska a ráda Vám pomůžu Vaše pejsky pohlídat. Pokud je tedy máte očipované (u nás v parku policisté často kontrolují čipy psů) a pejsci neznečišťují byt (stačí je 4x denně vyvenčit), mohla bych si je vzít k sobě domů, na celý den a noc bych u Vás být nemohla. 

    Samozřejmostí by byly vlastní vodítka, obojky, misky, krmivo, pelišky, oblíbené hračky, příp. léky (podávané pouze orálně), + popis povahy pejsků (k jiným psům, zvířatům, strach z bouřky a pod,...). Abych jim mohla zařídit co nejlepší komfort a věděla jakým podmětům se případně vyvarovat.    

    Datum a čas realizace: po dohodě
Doplňující otázky:
Máte otázku k zakázce? Nejprve se nebo zaregistrujte.