Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Opravy v domácnosti a montáž / montáž nábytku

Přestěhování vestavěné skříně včetně snížení její výšky

Místo: Praha 9
Termín zakázky: Ihned
Neaktivní
Michal I. Hodnotil 1 uživatel
Detail zakázky:

Je potřeba přestěhovat vestavěnou skříň sestavenou ze dvou segmentů šířky cca 190 cm. Horní segment má výšku zhruba 30 cm a je na něm umístěna jediná instalovaná lišta pojezdu dveří.
Spodní segment má výšku 224 cm. Nad skříní je cca 3cm krycí lišta a pod skříní 10 cm prostor na stavitelné nožičky, tj. celková výška skříně s horní krycí lištou i (zalištovaným) prostorem na nožičky je 267 cm a výška samotného korpusu (a dveří) je 254cm. Byt, kam je třeba skříň přesunout má výšku stropu cca 255cm, z čehož vyplývá, že bude třeba výšku skříně o cca 10 - 12 cm upravit, a to ideálně na spodním segmentu 190 x 224, který bude i z důvodu vejití se do výtahu vhodné rozložit na více částí.
Bude-li to možné, tak v rámci úpravy i vyměnit / opravit jednu desku zlomenou v rohu - viz foto dolní části vnitřku kříně.

Termín a čas realizace: Ihned

Doplňující otázky:
  • Michal I.: Dobry den, domnivam se, ze je skrin sroubovana, plus jsou pouzity drevene kolicky, ale opravdu nemohu vyloucit, ze kolicky nekdo pred spojenim nenatrel lepidlem bez toho, abych korpus rozebral.
    Stehovalo by se z Letnan (kde je imho vytah dost velky) na Budejovickou, kde je vytah maly, ale myslim si, ze stejne bude treba to svezt do truhlarske dilny, a tam to upravit. Bez potrebneho vybaveni a prostoru to neni realizovatelne.
Máte otázku k zakázce? Nejprve se nebo zaregistrujte.