Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Přestavby, rekonstrukce, úpravy domácnosti / truhlářské a stolařské práce

Šatník s uložním prostorem na miru

Místo: Praha 6
Termín zakázky: Termín je na domluvě
Neaktivní
Anna H. Hodnotilo 5 uživatelů
Detail zakázky:

Zhotoveni vystavené skříně na míru. Preferujeme tvrdé dřevo (dub, buk, ořešák, javor). Práce v rodinném domku v přízemí. Nákres je pouze orientační, je nutná osobní konzultace.

Rozsah práce: 280x310x65

Termín a čas realizace: Termín je na domluvě

Přehled nabídek:

Zatím nebyla vložena žádná nabídka.
Doplňující otázky:
  • Anna H.: Děkujeme, máme velký zájem. Je to velká částka a musí být "strop". Více zaplatit za žádných okolnosti nemůžeme. Chceme ještě zeptat za jak dlouho to uděláte a kdy můžete začít?
  • Anna H.: Dobrý den. Myslím že vzhledem k omezenému prostoru jsou lepší šoupačky. Šuplíky bych viděla jen v dolní části. Tak třeba 6... je tam ještě v jedněm místě komín (nepoužíváme). Doplnila jsem to všechno do nákresů, ale jako minule nemůžu ho sem nahrát. Zkusím to provést přes provozovatele stránek...
  • Anna H.: Ano, 6 šuplíku. Zrcadla nechceme. Ano, to je dobrý nápad. Spočítejte kolik bude stát práce. A dejte vědět, prosím, kdy můžete začít. Pak už to potvrdime a komunikace bude mnohem snadči.
  • Anna H.: Celková částka za všechno (materiál, práce i s provize) nebude přesahovat 100 000? To jsou obrovské peníze a víc vážně nemáme. Parkování je možné před domkem.