Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Opravy v domácnosti a montáž / IKEA Nábytek - montáž

domontování již částeně smontované kuchyně

Místo: Praha 9
Termín zakázky: Termín je na domluvě
Neaktivní
Taťána L. Zatím žádné hodnocení
Detail zakázky:

Dobrý den, potřebuji pomoc při kompletaci a ukotvení kuchyňské linky (200 cm). Srovnání skříněk, ukotvení myčky, pracovní desky,vyrovnání horních skříněk - na ty montáž dvířek, dále u kuchyňského ostrůvku také srovnání a upevnění skříněk. přivrtání úchytek. Když umíte i instalaci dřezu, baterie + zapojení myčky - super. Děkuji Taťána (lokalita Kyje na Hutích, malý RD novostavba)

Termín a čas realizace: Termín je na domluvě

Doplňující otázky:
  • Taťána L.: Dobrý den, pošlu bohužel až odpoledne, nemám ho s sebou v kanceláři. Díky TL
  • Taťána L.: Dobrý den, nedaří se mi jakkoliv přiložit plánek, pokusím se popsat: Kuchyně je postavená u zdi a druhá část je pracovní ostrůvek. U zdi: 3x 60 cm skříňky, z čehož jedna je myčka IKEA, nad nimi 3x 60 zavěšené skříňky. všechny již smontované, pracovní deska přiříznutá i s otvorem pro dřez. Potřebuji "ukotvit" a vyrovnat kuchyň, přidělat desku, zasadit dřez, popř. zapojit vodu vč. myčky. Nahoře pak rovněž vyrovnat skříňky, na tyto namontovat dvířka. K myčce namontovat kryt vrchní. Do skříněk namontovat osvětlení.
    U ostrůvku jsou 3 skříňky 60 cm, v prostřední je trouba a 3 skříňky také 60 cm, ale hluboké jen 40 cm. Dohromady tvoří ostrůvek 100x180 cm. Opět jsou smontované, opět nutno vyrovnat (deska na ostrůvek se vyrábí, montáž v ceně). TL
  • Taťána L.: Jejda - klasika, včera bylo pozdě. Prostě vloudila se nemoc a mě se blíží stěhování. Takže kdykoliv příští týden nebo o víkendu.… Mohu jen loudit. Díky Taťána L.
Máte otázku k zakázce? Nejprve se nebo zaregistrujte.