Tato zakázka již není aktuální. Vyberte si z ostatních aktuálních zakázek.

Technická pomoc s PC a spotřebiči / oprava / zapojení spotřebičů (sporák, myčka, apod.)

Řešení chladničky na nápoje

Místo: Praha 4
Termín zakázky: od 17.07.2022 do 31.07.2022
Neaktivní
Lucie H. Hodnotilo 19 uživatelů
Detail zakázky:

Máme v práci chladničku na nápoje, kdy v jednom sloupci jsou vždy 2 železné poličky. Tyto poličky ale nemají postranní zábrany, aby uložené plechovky nepadaly dolů (viz značené šipky na fotkách). Najde se nějaký šikovný kutil, který by si s tímto uměl poradit a uměl nějak realizovat "postranní zábradlíčko"? Případně dodat nové pasující poličky s bočnicemi? Hloubka této poličky je 47 cm a máme celkem 22 stran, které bychom potřebovali zajistit. Předem děkuji za rozumné nabídky nebo návrhy řešení, rozměr šířky případně dodám. Fotka celkové lednice je jenom orientační pro představu, jedná se o jiného výrobce.

Termín a čas realizace: od 17.07.2022 do 31.07.2022

Přehled nabídek:

  • Hodnotilo 17 uživatelů
    čas realizace: po dohodě

    nabízená cena:

    4 000,00 Kč
    Detail nabídky:

    Dobrý den

    Nabízím výrobu "zábradlíček" na stávající úchytový systém lednice, tak aby se dalo v případě potřeby přesunutí police snadno demontovat  a přidělat do požadované polohy. V ceně je provize portálu, doprava nářadí a materiálu, návrh a realizace zakázky. 
    Cena nezahrnuje potřebný materiál. Píšete že je potřeba zabezpečit 22 stran, x 2 poličky na stranu x cca 50cm na poličku mi vychází 22 metrů "zábradlí". Vzhledem k tomu že celá konstrukce bude umístěna v lednici, nelze doporučit jiný materiál než eloxovaný hliník u kterého se cena pohybuje od 100-150 kč za metr podle požadované šířky profilu. 

    Dále mohu nabídnout realizaci "průhledných" zábradlíček, kde by cena za práci byla stejná a materiál + - pár stokorun také. 

    Zaměření pro nákup materiálu je možné kdykoliv, následně výroba a montáž 1-2 dny podle dostupnosti vybraných materiálů. 



    Datum a čas realizace: po dohodě (kdykoliv)
Doplňující otázky:
Máte otázku k zakázce? Nejprve se nebo zaregistrujte.